top of page

Linda Syrén, ny chef Marknad-och medlem, Almega


Linda Syrén, är ny chef för den nya enheten Marknad och Medlem på Almega. Uppdraget är att samla och ansvara för arbetet med medlemsutveckling, medlemsvård, utveckla och stärka medlemsutbildningar samt attrahera nya medlemmar.


Vi på Brightness är glada för förtroendet att få samarbeta i rekryteringen.På Almegas hemsida berättar Linda så här om sitt nya uppdrag:


- Att få möjlighet att bygga en ny enhet för Marknad och Medlem i Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag, känns både viktigt och kul. Viktigt för att det är i tjänstesektorn flera av de nya jobben i Sverige skapas och för att Almega är tjänsteföretagens samlade röst. Att då få utveckla medlems- och marknadsarbetet med medlemmen i fokus känns otroligt kul. Jag är övertygad om att det finns både likheter och olikheter bland de åtta förbunden och de 11 000 företag som Almega företräder. I detta finns det en stor kraft och potential som jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Almegas engagerade medarbetare, och medlemsföretag, säger Linda Syrén.


Linda tillträder tjänsten den 16 mars 2020.

- Vi är glada att få välkomna Linda Syrén till oss på Almega och vår nya enhet Marknad och Medlem. Med Linda som chef för den nya enheten kommer vi att fortsätta att stärka relationen till våra medlemsföretag, utveckla nya tjänster samt fortsätta vara attraktiva för nya medlemmar som vill vara en del av Sveriges största arbetsgivarorganisation för tjänstesektorn, säger Thomas Erséus Vd Almega

bottom of page