PR- och PA Ansvarig, Afry Infrastructure


AFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. Vår största division är Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, hållbarhet, vatten, landskapsdesign och mycket mer.


Som PR-och PA ansvarig driver du divisionens interna och externa berättelser, i nära samarbete med kommunikatörer och konsulter i våra affärsområden, systerdivisioner och i koncernteamet. Du kommunicerar ut nyheter som rör den rullande affären. Genom omvärldsanalys bevakar du och initierar extern kommunikation så att AFRY syns i samhällsdebatten. I din roll ligger också att ytterligare stärka AFRYs påverkansarbete. Du gör det genom opinionsbildning i externa kanaler men också genom att ta fram underlag till divisionschefen inför dennes möten med beslutsfattare.


Du rapporterar till kommunikationschefen för divisionen Infrastructure, och ingår i ett team om fyra medarbetare där man lägger upp planer tillsammans, stöttar varandra och hjälps åt, med en stor frihet att ta egna initiativ. Samtliga medarbetare arbetar strategiskt men också operativt.

För att lyckas i rollen du driven, snabbfotad, och samhällsintresserad. Du en god skribent och har en god nyhetsnäsa. Troligen har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kommunikation och opinionsbildning, antingen från en organisation eller på byrå.

För mer information om rollen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Susanne Ahlström, sah@brightness.se eller 0706044297.


Ansöker gör du genom att skicka in din CV och ditt personliga brev via nedan knapp senast den 30 mars. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden


> ANSÖK HÄR MED CV + BREV

Tel: 08-410 21 050

info@brightness.se

Brightness Executive Search AB

Skeppsbron 34

111 30 Stockholm

Org. nummer: 5590-221684